Sausainiai su šokolado gabaliukais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 125 gramai
- Cukrus, 75 gramai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Sviestas, 75 gramai
- Romas, ekstraktas, 2 lašai
- Vanilė, ekstraktas, 1 lašas
- Juodasis šokoladas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai