Sausainiai su varške ir cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 250 gramų
- Miltai, 250 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus, 0.5 stiklinės
- Cinamonas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
Atvėsiname. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai