Sausainių ledinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 270 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 15 gramų
- Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Valgomieji dažai, (raudoni)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-17 15:22