Sausainių ledinukai

Sausainių ledinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 270 gramų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 15 gramų
  • Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Valgomieji dažai, (raudoni)
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rugilė
2016-01-17 15:22
Labai skanu!!