Sausainių mišinys stiklainyje
Itališki traškūs sausainiai. Apie 40 sausainių.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 2.5 arbatinio šaukštelio
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 2.5 arbatinio šaukštelio
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 225 gramai
- Avižiniai dribsniai, 75 gramai
- Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos), 30 gramų
- Šokoladas, baltas, 45 gramai
- Šokoladas, juodas, kapotas, 45 gramai
- Razinos, 30 gramų
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai