Sausainiukai pailgiukai su varške

Sausainiukai pailgiukai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 0.5 pakelio
  • Cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti ant varškės, šaukštu ar šakute išmaišyti. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Toliau viską gerai išmaišyti. Jeigu masė labai kibs prie rankų – ją iš indo bus sunku išimti ir padėti ant stalo kočiojimui, įberti daugiau miltų.

  2. Beliks iš tešlos suformuoti stačiakambį ir jš supjaustyti juostelėmis. Jas pakloti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  3. Kol orkaitė įkais, nustatyti 200 laipsnių temperatūrą, o paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti apie 15 minučių, kol gražiai apskrus. Apibarstyti pudra. Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justas
2017-05-23 12:17
Skanus sausainiai