Sausainiukai pailgiukai su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanilinis cukrus, 0.5 pakelio
- Cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti ant varškės, šaukštu ar šakute išmaišyti. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Toliau viską gerai išmaišyti. Jeigu masė labai kibs prie rankų – ją iš indo bus sunku išimti ir padėti ant stalo kočiojimui, įberti daugiau miltų.
Beliks iš tešlos suformuoti stačiakambį ir jš supjaustyti juostelėmis. Jas pakloti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kol orkaitė įkais, nustatyti 200 laipsnių temperatūrą, o paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti apie 15 minučių, kol gražiai apskrus. Apibarstyti pudra. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-23 12:17