Sausainiukai per mėsmalę
Sausainiukai per mėsmalę
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, (tryniai), 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, (tiek kad tešlą susiminkytų)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų. Tada berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą 2-3 val.
Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti......
Kepti įkaitintoje iki 190-200°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-15 18:34