Sausainiukai per mėsmalę

Sausainiukai per mėsmalę
Sausainiukai per mėsmalę
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, (tryniai), 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, (tiek kad tešlą susiminkytų)
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų. Tada berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą 2-3 val.

  2. Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti......

  3. Kepti įkaitintoje iki 190-200°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
...
2016-10-15 18:34
miltai tiek kad tesla suminkitu ?????? dar tokio recepto nebuvau maciusi vejai, siaubas kazkoks, jeigu zmones negali normaliai parasyti technologines korteles geriau isvis nerasytu ....