Savas pomidorų padažas

Savas pomidorų padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Prieskoninės daržovės supjaustomos ir pakepinamos. Įpilamas pomidorų padažas ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir 30 min. virinami. Daržovės sudedamos į virintus miltus, įberiama prieskonių ir apie 20 min. verdama. Vėliau masė ištrinama pro sietelį ir užvirinama. Padažas gardinamas grietine, cukrumi, druska, citrinos rūgštimi.
Padažą galima gaminti ir be grietinės. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai