Sedulos vaisių drebučiai

Sedulos vaisių drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sedula, sultys, 1 litras
  • Cukrus, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Natalija
2015-09-25 22:27
nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas!