Šefo Luko mėsainis

Šefo Luko mėsainis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų, 2 vienetai
  • Bandelės, MANTINGA mėsainių (pora), 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, „Cheddar“ (griežinėliai), 2 vienetai
  • Svogūnai, mėlynieji, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Cukrus, 50 gramų
  • Balzaminis actas, 50 gramų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Salotos
  • Padažas, kepsnių
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
    Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.

  2. „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.

  3. Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.

  4. Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą