Šefo Luko mėsainis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų, 2 vienetai
- Bandelės, MANTINGA mėsainių (pora), 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, „Cheddar“ (griežinėliai), 2 vienetai
- Svogūnai, mėlynieji, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Cukrus, 50 gramų
- Balzaminis actas, 50 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Salotos
- Padažas, kepsnių
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai