Šernienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šerniena, kumpis, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 stiklinė
- Actas, 3%, 0.8 stiklinės
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Stiklinėje vandens pavirinami prieskoniai ir supilamas actas. Juo (karštu) užpilama mėsa ir laikoma 24 val. Vėliau išimama, nusausinama, pavoliojama miltuose, ir apkepinama riebaluose. Kartu pakepinami kapoti svogūnai, ant mėsos užpilama truputį vandens, marinato ir uždengta troškinama ant mažos ugnies. Vėliausiai supilamas pomidorų padažas ir grietinė, sumaišyta su likusiais miltais. Suminkštėjusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, aplaistoma pertrintu ir pagardintu padažu, kuriame buvo troškinta. Tiekiama su keptomis bulvėmis, troškintais burokėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-10 20:27
nusiskusk galva
2011-03-10 20:27
isiplauk nosi
2011-02-12 12:05
labai skanu!!!!!!!tim nedėjau muskato
2010-01-03 20:22
isiplauk galva
2011-03-14 17:16