Šernienos troškinys

Šernienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šerniena, kumpis, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Actas, 3%, 0.8 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Stiklinėje vandens pavirinami prieskoniai ir supilamas actas. Juo (karštu) užpilama mėsa ir laikoma 24 val. Vėliau išimama, nusausinama, pavoliojama miltuose, ir apkepinama riebaluose. Kartu pakepinami kapoti svogūnai, ant mėsos užpilama truputį vandens, marinato ir uždengta troškinama ant mažos ugnies. Vėliausiai supilamas pomidorų padažas ir grietinė, sumaišyta su likusiais miltais. Suminkštėjusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, aplaistoma pertrintu ir pagardintu padažu, kuriame buvo troškinta. Tiekiama su keptomis bulvėmis, troškintais burokėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
anonimas
2011-03-14 17:16
Nusipjauk kaires kojos pirsta
(anonimas)
2011-03-10 20:27
nusiskusk galva
(anonimas)
2011-03-10 20:27
isiplauk nosi
Sandra
2011-02-12 12:05
labai skanu!!!!!!!tim nedėjau muskato
(anonimas)
2010-01-03 20:22
isiplauk galva