Sibiro koldūnai

Sibiro koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanduo
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui

  2. Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.

  3. Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai