Sibiro koldūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Mėsa, malta, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kad išlaikyti proporcijas naudokite vieną stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir pripilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai