Sicilietiška pica

Sicilietiška pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Mielės, 20 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), formai ištepti
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Alyvuogės, 25 vienetai
  • Kaparis, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklas.
Pakilusią tešlą iškočioti ir sudėti į išteptą taukais formą.
Paeiliui dėti pomidorus, alyvuoges be kauliukų ir nuplautus kaparius.
Picą pabarstyti prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai