Sicilietiškos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pankolis, 155 gramai
- Apelsinai, 1 vienetas
- Kalmarai, 70 gramų
- Krevetės be kevalo, 50 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Alyvuogės, 5 vienetai
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai
- Druska
- Kvapieji pipirai, malti
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, mėlyni, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome pankolį.
Apelsinus nulupame, išskirstome skiltelėmis ir nuo kiekvienos skiltelės nulupame odelę.
Kalmarus ir krevetes paverdame pasūdytame vandenyje 5 minutes ir išgriebiame.
Skiletelėmis supjaustome pomidorą.
Svogūną sukapojame.
Susmulkiname krapus.
Viską sudedame į lėkštę.
Salotas apibarstome prieskoniais ir apšlakstome aliejumi ir citrinų sultimis.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai