Sicilijos ešerys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 2 skiltelės
- Paprika, milteliai
- Juodieji pipirai
- Džiovintas raudonėlis
- Druska
- Figos, džiovintos, 40 gramų
- Alyvuogės, juodosios, 1 sauja
- Citrinos, griežinėliai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Ešerys, 900 gramų
- Pomidorai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Ešerį išvalykite, paruoškite, kad būtų galima marinuoti.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska, pipirais, paprikos milteliais, raudonėliais ir smulkintu česnaku. Šiuo mišiniu ištrinkite žuvį.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
Į kepimui skirtą plėvelę (rankovę) dėkite ešerį, tuomet pomidorus, figas, alyvuoges, citrinos griežinėlius ir užriškite.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 1 val.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai