Sicilijos ešerys

Sicilijos ešerys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Paprika, milteliai
  • Juodieji pipirai
  • Džiovintas raudonėlis
  • Druska
  • Figos, džiovintos, 40 gramų
  • Alyvuogės, juodosios, 1 sauja
  • Citrinos, griežinėliai, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Ešerys, 900 gramų
  • Pomidorai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Ešerį išvalykite, paruoškite, kad būtų galima marinuoti.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su druska, pipirais, paprikos milteliais, raudonėliais ir smulkintu česnaku. Šiuo mišiniu ištrinkite žuvį.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
Į kepimui skirtą plėvelę (rankovę) dėkite ešerį, tuomet pomidorus, figas, alyvuoges, citrinos griežinėlius ir užriškite.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 1 val.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai