Silkė krienų padaže

Silkė krienų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, filė, 150 gramų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Krienai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai