Silkė krienų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, filė, 150 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Krienai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
- Cukrus
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai