Silkė pataluose su džiovintais grybais

Silkė pataluose su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus
  • Druska
  • Grybai, džiovinti, 80 gramų
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to tam pačiam vandenyje pavirkite apie 10 min. Grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.

Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų. Jei norite rūgštelės, smulkiai papjaustykite rauginto ar marinuoto agurkėlio ir sudėkite ant silkės. Svogūną supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos. Svogūnus dėkite ant silkės. Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus. Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ai
2015-04-16 21:47
kiek atsimenu is studiju laiku, tai visos linos riebios bet daina ne apie tai ,skanios silkes
mindras
2009-12-24 15:50
Nr vienas patiekalas kucioms. MAn kucios ne kucios be tokios silkes
Fedoruard
2009-10-12 22:38
Sitas patiekalas labai lengvas, jokiu riebalu cia nesijaucia. Pabandykite - jei ant stalo bus 12 patiekalu, sitas istustes PIRMAS oku2:
Lijana
2009-10-12 20:09
Pati silke be jokiu riebalu, tad tiek, kiek ju patenka nuo kepintu svogunu, tikrai nera per daug. Pagamink, paragauk, o tada jau prasom komentuok.
Lina
2009-10-10 18:03
Na bet jau tie svogunai ant silkes uzversti toks riebalas atrodo............