Silkė prie alaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, filė, sūdyta, 150 gramų
- Sūris, fermentinis, 30 gramų
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų
Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai