Silkė prie alaus

Silkė prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, filė, sūdyta, 150 gramų
  • Sūris, fermentinis, 30 gramų
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų

Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai