Silkė su džiovintais grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 1 stiklinė
- Baravykai, džiovinti, 100 gramų
- Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Silkė, 2 vienetai
- Obuolių sultys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines, pabarstoma pipirais. Ant silkės uždedami nedideliu sluoksniu virti, džiovinti, sumalti baravykai (ar kiti grybai). Ant grybų dedamas majonezo sluoksnis, papuošiama petražolėmis. Kartais, prieš grybus papildomai uždedamas pakepintų svogunų sluoksnis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai