Silkė su krienų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Citrinos, sulčių
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Krienai, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Silkė, 4 vienetai
- Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos ir sudedamos į silkines. Grietinė sumaišoma su krienais, razinomis, supjaustytomis petražolėmis, ištrintais pro sietelį tryniais. Gauta masė, pagal skonį pridėjus cukraus, citrinos sulčių, druskos, užpilama ant silkių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai