Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu

Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkių filė, aliejuje, 2 vienetai
  • Obuoliai, mažo, 2 vienetai
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Grūdėtos garstyčios, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Medus, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.

  2. Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.

  3. Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai