Silkė su raudonu grybų padažu

Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, filė, 2 vienetai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Grybai, išmirkyti džiovinti, 1 stiklinė
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Aliejus
  • Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
  • Grybai, džiovinti, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Papuošimui:
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.

  2. Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.

  3. Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.

  4. Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Austėja
» Rašyti komentarą