Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, filė, 2 vienetai
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Grybai, išmirkyti džiovinti, 1 stiklinė
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Aliejus
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Grybai, džiovinti, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
» Rašyti komentarą