Silkė su svogunais marinate
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Bulvės, su lupenomis, 1 kilogramas
- Silkė, (sūdyta), 500 gramų
- Aliejus, 150 mililitrų
- Svogūnai, 5 galvos
- Vanduo, virintas, šaltas, 700 mililitrų
- Cukrus, 10 arbatinių šaukštelių
- Actas, 10 arbatinių šaukštelių
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 5
                                        
                    Uždedame virti bulves su lupenom. Kol bulves verda, pagaminam marinatą. Į litrinį stiklainį įpilame 700 ml vandens ir sudedame cukrų bei supilame actą santykiu (1:1). Skonis turi būti stipriai saldžiarūgstis (!) Mano skoniui įsėjo 10 a.š. cukraus ir 10 a.š. acto. Supjaustome svogūnus griežinėliais Įdedam svogūnus į dubenį , užpilame marinatu ir įdedam silkes griežinėlius. Viską išmaišome ir paliekame šiltai, kol išvirs bulvės. Nulupame bulves, užpilame marinatu, įdedam silkutes su svogūniukais.
Kaimiškai - ūkiškai, bet velniškai skanu.
 Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-12-17 23:51