Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė , 400 gramų
- Bulvės, 100 gramų
- Pastarnokas, 100 gramų
- Morkos, 100 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Svogūnai, šalotiniai, 100 gramų
- Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Vyno actas, baltojo, 10 gramų
- Druska
- Krapai, 20 gramų
- Krienai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Majonezo gamyba: tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krienais ir druska.
Pasūdytame vandenyje išverdamos daržovės, atvėsinamos ir nulupamos. Pamarinuojamos aliejuje su šiek tiek druskos. Visos daržovės su silkės gabaliukais serviruojamos lėkštėje. Užpilamas majonezas, puošiama krapų šakele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai