Silkė vyno padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, 4 vienetai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Agurkai, rauginti, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vynas, baltas, 0.3 litro
- Citrinų sultys, 20 gramų
- Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai