Silkės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, filė, 7 vienetai
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kečupas, 1 stiklinė
- Sviestas, 30 gramų
- Miltai, 600 gramų
- Sviestas, 70 gramų
- Mielės, 30 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 1 stiklinė
- Sūris, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
» Rašyti komentarą