Silkės apkepas

Silkės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Silkė, filė, 7 vienetai
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Kečupas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 30 gramų
Tešlai:
  • Miltai, 600 gramų
  • Sviestas, 70 gramų
  • Mielės, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
Pabarstymui:
  • Sūris, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.

  2. Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.

  3. Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.

  4. Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ona
» Rašyti komentarą