Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, ZIGMAS Kapitono marinuota filė , 600 gramų
- Duona, juoda, ruginė, 8 riekės
- Grietinė, 100 gramų
- Žalumynai, jaunos, 10 gramų
- Druska
- Svogūnai, marinuoti, 16 vienetų
- Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš vienos silkės filė formuojamos trys juostos, kurios sluoksniuojant su pomidoriukais,svogūnėliais, paprika ir suveriamos ant iešmelio. Iešmelis dedamas ant paskrudintos juodos duonos riekelės, puošiama sūdyta grietine ir jaunomis žolelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai