Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silkės filė , 200 gramų
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 200 gramų
- Bulvės, virtos, 100 gramų
- Morkos, 50 gramų
- Paprika, 100 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Kiaušiniai, (tryniai), 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Vyno actas, (balto), 10 gramų
- Druska
- Krapai, 20 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.
Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai