Silkės ir varškės padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 3 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Varškė, grūdėtoji, 400 gramų
- Silkė, silpnai sūdta, 200 gramų
- Grietinė, 500 gramų
- Svogūnai, laiškai, arba laukiniai česnakai
Gaminimo instrukcija:
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai