Silkės padaže

Silkės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 1 stiklinė
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Silkė, 2 vienetai
  • Obuolių sultys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.

Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.

Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.

arba

Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai