Silkės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 1 stiklinė
- Pienas, 2 stiklinės
- Silkė, 2 vienetai
- Obuolių sultys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.
Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.
Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.
arba
Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai