Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, ZIGMO Klasikinė silkių filė , 400 gramų
- Baravykai, džiovinti, 100 gramų
- Druska
- Pipirai
- Kelmučiai, marinuoti, 200 gramų
- Petražolės, 50 gramų
- Laiškiniai česnakai, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai