Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silkės filė , 400 gramų
- Pupelės, baltos mini, 100 gramų
- Pupelės, raudonos, 100 gramų
- Šparaginės pupelės, 50 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Druska
- Kviečiai, daiginti, 30 gramų
- Laiškiniai česnakai, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išverdamos baltosios ir raudonosios pupelės atskiruose induose, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daiga, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Tinka patiekalą patiekti su keptos virtos bulvės su lupena.
» Rašyti komentarą
» Komentarai