Silkės vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Gvazdikėliai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Silkė, 4 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Actas, 3 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapeliai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos ir išvalytos silkės, išėmus kaulus ir ašakas, perpjaunamos išilgai. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, griežinėliais supjaustytomis daržovėmis, actu ir atšaldomas. Silkės pusė aptepama aliejumi, apdedama marinate virtomis morkomis, svogūnais, susukama ir susmeigiama gvazdikėliu (silkė vyniojama oda į viršų). Sudėti į gilų pailgą pusdubenį vyniotiniai užpilami ataušintu marinatu.
Pastaba. Vyniotinių įdaras gali būti supjaustyti rauginti agurkai, rauginti kopūstai, troškinti džiovinti grybai, krienai, obuoliai ir kt.
» Rašyti komentarą
» Komentarai