Šilkiniai vištienos kepsneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų šlaunelės, 8 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Prieskoniai vištienai , 1 saujelė
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.
Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.
Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.
Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.
Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.
Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.
Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-07-11 11:34
Liuks.
2016-07-11 11:06
nemarinavome taip ilgai - uzteko 20 min... bet labai skaniai buvo, tik medaus ir sojos, man atrodo, reikia daugiau.
2016-07-11 10:19
Tikrisusisi ant groteliu irgi tinka taip kepti? Neissauses mesyte,?
2016-07-11 10:05
Rekomenduoju
2016-07-11 12:06