Silkių vyniotiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, 4 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Actas, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
» Rašyti komentarą