Silkių vyniotiniai

Silkių vyniotiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, 4 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 1.5 stiklinės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Gvazdikėliai
  • Lauro lapai
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.

  2. Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.

  3. Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą