Skaidrusis marinatas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Actas, 1 stiklinė
- Vanduo, 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 0.5 vieneto
- Juodieji pipirai, 6 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Gvazdikėliai, 3 vienetai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai