Skandinaviškos bulvių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, su lupenomis, 400 gramų
- Jautiena, liesa, virta, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Paprika, žalia, 1 vienetas
- Konservuoti kukurūzai, 200 gramų
- Pomidorai, kieti, 2 vienetai
- Petražolės, kapotos, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, vyno, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, padažui, 2 skiltelės
- Druska, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvapieji pipirai, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištrintą su druska česnaką išmaišyti su aliejumi, sultiniu, actu arba citrinos sultimis, suberti pipirus.
Nuluptas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną - smulkiais kubeliais, o mėsą - plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais, o papriką (išėmus sėklas) - plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkti per sietelį.
Visus komponentus išmaišyti, apipilti padažu, pridengti ir įdėti į šaldytuvą.
Patiekiant vėl atsargiai išmaišyti ir pabarstyti žaliomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai