Skandinaviškos bulvių salotos

Skandinaviškos bulvių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, su lupenomis, 400 gramų
  • Jautiena, liesa, virta, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Konservuoti kukurūzai, 200 gramų
  • Pomidorai, kieti, 2 vienetai
  • Petražolės, kapotos, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, vyno, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, padažui, 2 skiltelės
  • Druska, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvapieji pipirai, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ištrintą su druska česnaką išmaišyti su aliejumi, sultiniu, actu arba citrinos sultimis, suberti pipirus.
Nuluptas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną - smulkiais kubeliais, o mėsą - plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais, o papriką (išėmus sėklas) - plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkti per sietelį.
Visus komponentus išmaišyti, apipilti padažu, pridengti ir įdėti į šaldytuvą.
Patiekiant vėl atsargiai išmaišyti ir pabarstyti žaliomis petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai