Skani burokėlių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, 500 gramų
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, daržovių, kubeliais, 1 vienetas
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos
2018-02-27 23:24