Skani burokėlių sriuba

Skani burokėlių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 500 gramų
  • Morkos, didelė, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, daržovių, kubeliais, 1 vienetas
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos