Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis

Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
Sūrio pyragas su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • aviečių uogienė, 1 stiklinė
  • Varškė, 150 gramų
  • Želatina, 45 gramai
  • Vanduo
Pagrindui:
  • Sausainiai, 250 gramų
  • Sviestas, lydyto, 100 gramų
  • Žemės riešutai, kepintų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. PAGRINDAS. Sudėkite į smulkintuvą sausainius, kepintus žemės riešutis ir lydytą sviestą. Susmulkinkite. Sudėkite mišinį į formą ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.

  2. VIDURINIS SLUOKSNIS. Maišytuvu suplakite mascarpone sūrį, varškę kartu su dviem šaukštais vandens. Įdėkite iš anksto paruoštos želatinos ir sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę išpilkite ant pagrindo ir kelioms minutėms padėkite į šaldytuvą.

  3. VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Sumaišykite šiltą aviečių džemą su iš anksto paruošta želatina. Užpilkite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą. Pyragą šaldytuve laikykite ne mažiau 3 valandų.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: MyCulinaryCorner
» Rašyti komentarą
» Komentarai