Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, didelis, 6-7
- Sviestas, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai
- Vanilinis cukrus
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Visus turimus produktus sumaišome. Gaunasi "birus" mišinys.
Į kitą dubenį susitarkuojame burokine tarka obuolius ir sumaišome juos su cinamonu (pagal skonį). Viskas paruošta kepimui.
Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame:
beriame sluoksnį "birios" masės (šis pirmas sluoksnis turi būti šiek tiek storesnis, nes tai pyrago pagrindas. Ant jo barstomi obuoliai, vėl "biri" masė ir obuoliai. Paskutinis sluoksnis turi būti iš "birios" masės. Pyrago viršų išdėliojame sviestu (supjaustytu). Kepame apie 50 min įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanu valgyti karštą su ledais! Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-01 19:05
Aš dar ne skaičius komentarų,tik receptą,ir supratau miltai Manai cu OK rus,miltu masė gausis,be kiaušinių neapsieita
2015-04-19 15:25
bandziau, valgyt galima, bet tikrai ne burnoj tirpsta...
2014-12-21 15:38
su siais biriais sausais miltais , tai nesamone, o ne pyragas iseina.
2011-11-07 19:59
čia buvo antrasis gyvenime mano keptas pyragas, pirmasis virto sausainiu o šis puikiai gavosi, ačiū, visiem patiko
2016-10-01 19:10