Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ledai, vaniliniai, 500 gramų
- Juodasis šokoladas, susmulkintas, 350 gramų
- Kava, išvirta espresso, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kakava, nesaldinta, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, 1 stiklinė
- Zefyrai, kremas, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir kavą.
2. Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių, tuomet ištrinkite, kol mišinys gausis vientisas.
3. Po to įmaišykite zefyrų kremą.
4. Padažą patiekite su ledais.
5. Galite kremą laikyti šaldytuve.
6. Prieš pateikdami, pašildykite kremą, kad suminkštėtų.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai