Skanioji lašišos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, arba upėtakis, 300 gramų
- Bulvės, 500 gramų
- Pomidorai, be odos, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Sviestas, 70 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Krapai, smulkinti
- Kokosų pienas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Lašišos filė, nuskustas švarias bulves supjaustyti gabaliukais ir sudėti puodą su vandeniu. Užkaisti ir virti apie 20 minučių.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti smulkintus svogūnus. Tada suberti sutarkuotas morkas. Apkepus, sudėti nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus ir dar šiek tiek pakepinti.
Keptuvės turinį sudėti į sriubą ir šiek tiek pavirti. Tada supilti grietinėlę, suberti smulkintus krapus, berti druskos, pipirų ir virti dar apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-02 16:49
Kokoso pieną iki pirkau
2016-12-11 21:51
Skanu, cia kopenhagos zuviene. Vietoj grietineles naudojamas kokoso pienas. Rimi pirkau.
2016-07-09 05:39
Kur gaut kokoso pieno,.Afrikoje?
2016-03-19 14:14
Vakar issiviriau sita sriuba ir bemaz skaniausia sriuba kokia tik esu virus.aciu uz recepta. P.s.i pabaiga As dejau puse skardines kokoso pieno I keptuve kur kepinau svogunus su morkytem, paskui viska I puoda. Niam niam
2017-11-01 10:08