Skanios širdelės

Skanios širdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 180 gramų
  • Miltai, 350 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
Papuošimui:
  • Pabarstukai
Aptepimui:
  • Džemas, citrinų ar aviečių, 50 gramų
Glajui:
  • Cukrus, 450 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi (vaniliniu ir paprastu). Pridėti kiaušinių. Gerai išmaišyti ir pridėti išsijotus miltus su kepimo milteliais.

  2. Išminkyti tešlą ir iškočioti 3 - 4 mm storio. Išspausti ar išpjaustyti širdeles, sudėti jas į riebalais pateptą skardą ir kepti įkaitintoje iki 180° C orkaitėje, kol paruduos .

  3. Glazūros gaminamas. Kiaušinių baltymus gerai išplakti su cukrumi, pridėti džemo ir labai gerai išmaišyti. Mase gražiai aptepti sausainius ir papuošti pabarstukais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
goda
2019-11-13 18:34
His

2015-12-29 19:43
Reikia
aurelija
2014-03-04 14:38
O kai uztepi glaista ar nereikia pakepti dar