Skaniosios bandelės su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 180 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Margarinas, Įdarui, 30 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Veršienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais, maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Tada juos su margarinu supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaitę. Lepame apie 25 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-13 12:40
Sveikos. o mesyte pakepint?
2017-01-21 19:03