Skaniosios Velykų kiškio salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kininis kopūstas, 1 vienetas
- Vištienos filė, 250 gramų
- Ananasai, 250 gramų
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Žemės riešutai, 2 valgomieji šaukštai
- Kedro riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Penkių pipirų mišinys, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai