Skanūs čeburėkai

Skanūs čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kefyras, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos

1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lapanakasytas
2017-05-02 17:56
odeta
2016-09-28 07:55
Soda nugesinti su kefyru.
rena
2016-07-31 13:56
Kaip ce reik nugesinti soda
Ieva
2015-12-18 18:05
Liux čeburėkai Dvi dienas iš eilės kepiau Šeimyna buvo labai patenkinta ir soti )
vilius
2015-07-10 21:07
O kiek miltu reikia