Skanūs čeburėkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kefyras, 50 gramų
- Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:
Įdarui dar reiks:
mėsos faršo(kiaul.+jaut.)
svogūnų
pipirų
druskos
1) Ištrinti varškę gerai;
2) Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda,aliejaus šiek tiek;
3) Berti miltus ir maišyti maišyti maišyti kol minkysis.
4) Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti.
5) Išspausti norimą formą.
6) Įdėti faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska.
7) Gražiai užspausti ir kepti aliejuje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-28 07:55
Soda nugesinti su kefyru.
2016-07-31 13:56
Kaip ce reik nugesinti soda
2015-12-18 18:05
Liux čeburėkai Dvi dienas iš eilės kepiau Šeimyna buvo labai patenkinta ir soti )
2015-07-10 21:07
O kiek miltu reikia
2017-05-02 17:56