Skanūs ir greiti kepsniukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 galvos
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Majonezas, 9 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Į dubenį sudedame maltą mėsytę, į ją įmušame kiaušinį ir įberiame prieskonių pagal skonį.
Pasiimame kepimo formą, į ją dedame iš mėsos suformuotus kotletukus (turėtų išeiti normalaus dydžio 9 kotletukai).
Supjaustome svogūnus griežinėliais ir dedame ant kotletukų . Kuo daugiau tuo skaniau :)
Tada dedame ant kiekvieno kotletuko po kupiną šaukštą "Daumantų" majonezo ir paskirstome, kad paslėptume svogūnus.
Galiausiai, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio.
Tada kepimo skardą dedame į įkaitintą 200 °C temp. orkaitę ir kepame apie 45 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-10 12:00
Man labai patiko , skanu .
2019-04-09 17:58
Aš 1 kg. faršo įdedu 2 nedideles skilteles česnako, arba žiupsnelį česnako miltelių. Ant suformuotų kotletukų dedu kubeliais pjaustytus svogūnus, tada tarkuotą sūrį, o ant viršaus majonezą. Labai gražiai užkepa ir sūris neapdega. Paaiškinu kaip majonezą patogiai uždėti ant viršaus. Paimkit plėvelę politileninę, užkrėskit reikalingą kiekį majonezo, suimkite į rišulį, apačią pradurkite mediniu iešmeliu ir spausdmos ranka judėkite aukštyn-žemyn, kairėn-dešinėn. Pasidaro toks tinklas ir darbas baigtas.Bekepant pasiskleidžia. Skanaus.
2019-04-07 21:56
O majonezas keptas labai nesveika kepant išsiskiria nuodingos medziagos
2019-04-02 23:58
Turėtu būti skanu , pabandysiu...
2024-10-02 11:28