Skanūs sausainėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 500 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, 0.5 pakelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Minkštą margariną gerai išplakti su cukrumi, supilti pieną, įmušti kiaušinius, palaipsniui suberti miltus su kepimo milteliais ir minkyti tešlą.
Tada tešlą (1 cm storio) kočioti ant stalo, pabarstyto miltais.
Išpjauti ganėtinai didelias ovalias juostas ir sudėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje iki auksinės spalvos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-18 14:42
400 г муки
200 г сахара
100 г маргарина
80 мл молока
10 г разрыхлителя
1 яйцо
1 ч.л. ванильного сахара
200 г сахара
100 г маргарина
80 мл молока
10 г разрыхлителя
1 яйцо
1 ч.л. ванильного сахара
2015-12-12 19:40
Negaliu bandyt kept is tokio recepto istikruju kur normalus aprasymas
2015-01-04 18:32
Mieli kepėjai, gal rašydami receptus galėtumėte nurodyti tikslų kiekį produktų? Kiek gi tas 0,5 pakelio margarino? Ką visoj Lietuvoj vienodo svorio pakeliai? Standartas - 500g, tai pusė būtų 250g? Tačiau su tokiu kiekiu tešla gaunasi kaip pyragui, o ne sausainiams, tokios skystos niekaip neiškočiosi. Ir kiek gi tas pakelis vanilinio cukraus? Pasistenkite, didieji šefai,siųsdami receptus bent jau apytiksliai nurodyti kiekį gramais ar mililitrais (stiklinėm).
2014-07-31 15:14
Išties skanūs sausainiai, siūlau pamėgint !
2017-03-18 14:43