Skanus želė ir šokolado desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želatina, išmirkyta vandenyje, 20 gramų
- Cukrus, 80 gramų
- Apelsinai
- Šokoladas, 150 gramų
- Grietinėlė, 35%, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Ištirpinkite želatiną šalto vandens stiklinėje.
Išspauskite sultis iš apelsinų. Kaitinkit apelsinų sultis ant ugnies, pridėkite cukraus ir nuolat maišykite. Supilkite brinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite dar 1 minutę. Praaušus supilstykite mišinį į stiklines ir dėti į šaldytuvą.
Šokoladą ištirpinkite, sumaišykite su grietinėlė ir elektriniu maišytuvu išplakite. Šokolado plakinį pilkite ant kiek sustingusios želė. Kuomet deserto želė yra sustingusi galima valgyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai