Skanusis keksiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sviestas, formos tepimui, 200 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, formos tepimui
Gaminimo instrukcija:
Sviestą atšildyti kambario temperatūroje ir kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išsukti iki baltumo.Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų ir gerai išsukusios sviesta su cukrumi į ji įdekite po viena kiaušinio tryny ir išmaišykite. Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį supilkite į tešla. Galite dėti džiovintų vaisiu kam patinka. Atšaldytus kiaušiniu baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešla. Tada ištepkite kepimo forma svietu, supilkite tešla, pašaukite į orkaite įkaitinta iki 175 laipsniu temperatūros ir kepkite apie 35-40min. Labai skanus keksas, skonis panašus į lietuviško šakočio.Pabandę nepasigailėsite. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-20 16:25
Labai labai labai skanus ir parastas keksas
2016-02-14 17:13
Tikrai labai paprastas ir skanus keksas
2016-01-24 09:53
As padariau, labai skanus,bet as ant virsaus uzpyliau karsto sokolado ,tai buvo super.
2014-02-15 11:31
Siaip labai skanus, bet iki lietuvisko sakocio skonio-oi kiek dar truksta.
Taciau mano seimyna sita keksa megsta labiausiai.
Taciau mano seimyna sita keksa megsta labiausiai.
2017-04-15 20:09